Tineri în Walk the Global Walk

Walk the Global Walk May 28, 2021

Colegiul Național Grigore Moisil este implicat în proiectul Walk the Global Walk încă din primul an al desfășurării acestuia.

Bazat pe Obiectivele de Dezvoltare Durabilă sau cum le spunem noi, ODD-uri (le puteți vedea în imaginea de mai sus), proiectul își propune să consolideze parteneriatele globale între autoritățile locale și comunitățile locale prin crearea unui cadru educațional comun de educație formală care să poată sprijini și crește gradul de conștientizare.

Dezvoltarea spațiului în care tinerii responsabili se pot implica în chestiuni legate de cetățenie globală și de agenda globală de dezvoltare durabilă și unde să se promoveze o cultură transformațională de co-responsabilitate la nivel global.

Bănuiesc că vă pictisesc aceste detalii dacă le citiți, de aceea, elevii ambasadori din Colegiul Național Grigore Moisil s-au gândit să le pună sub formă de videoclip. Îl puteți viziona și vă puteți vedea colegii în el, accesând link-ul următor, dar și pe Instagram la @consiliulelevilorcngm în secțiunea IGTV.

Și dacă vreți să citiți mai multe referitor la Proiectul Walk the Global Walk, vă invit să accesați acest link.

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.