Noile filme din 2021 (part. 2)

Ediția Februarie 2021 Feb 15, 2021

În acest articol vom discuta despre filme... Cam vag, nu? Ei bine, da, este vag deoarece lumea filmelor este uriașă, dar nu este doar o lume, ea este un hol cu uși ce te duc în alte zeci și sute și mii de lumi.

Acum, să fiu sincera, nu tot articolul va fii atât de poetic, alți colegii care scriu la ziar se ocupa cu poezia (vă recomand să le citiți poeziile, chiar sunt frumoase), eu scriu despre filmele care vor apărea în 2021. După cum sugerează și titlul, există și o primă parte a acestui articol scrisă în ziarul din luna ianuarie. Faceți click aici pentru a accesa prima parte a acestui articol.

...în episodul anterior am scris câteva informații interesante despre filmele: No Time to Die, A Quiet Place II, Black Widow, Fast and Furious 9 și  Space Jam: a New Legacy

Filmele sunt așezate în ordinea lansării, nu în funcție de preferințele personale

*Înainte de a începe să citiți:                                                                                                                                        1. Dacă faceți click pe titlul filmului colorat cu roz-roșu veți accesa automat trailerul filmului respectiv.        2. Pe parcursul acestui articol nu cred că există spoilere, însă atunci când o informație v-ar putea strica experiența filmului, vă anunț cu un paragraf înainte.

6. Dune

"Dune" este numele cărții Științifico-fantastică scrisă de Frank Herbert în anul 1966, al filmului din 1984, inspirat de carte, iar acum este și numele noului film ce va apărea pe marile ecrane pe 1 octombrie 2021.

Ne putem da seama că acest fim va fi unul de succes chiar dacă ne uitam doar la distribuție. Personajele din rolurile principale vor fi interpretate de: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Oscar Isaac și lista poate continua.

Acțiunea se desfășoară într-un viitor îndepărtat, pe o planetă numită Dune. Paul Atreides, personajul principal, pleacă in prima lui călătorie pe ciudata planetă Dune, pentru a lua o substanță care la oferă oamenilor puteri supranaturale.

7. The Eternals

Filmul "The Eternals" este produs de Marvel Studios, care a fost inspirat de seria de benzi desenate cu același nume. Însă, acesta nu va fi tipul acela film cu super-eroi în care niște actori îmbracă niște costume ciudate și încearcă să pună în scenă acțiunile din benzile desenate, acesta va fi mult mai mult, putem spune că va fi chiar asemănător filmelor din seria "The Avengers".

⚠Vă recomand să nu citiți următorul paragraf dacă nu ați văzut filmul Avengers: Endgame și plănuiți să o faceți, deoarece ar putea conține spoilere (am încercat să evit posibilele spoilere în următorul paragraf, însă nu vreau să risc să va stric experiența filmelor)⚠

Poveste pe care se bazează filmul este cea a unor extratereștrii nemuritori care au trăit ascunși pe planeta noastră mai bine de 7000 de ani. Aceștia sunt acum nevoiți să se reunească pentru a lupta împotriva unor rău-făcători care au venit să atace planeta noastră, rămasă fără apărare după tragedia din "The Avegers: Endgame"

8. Mission Impossible 7

Noul film din seria "Mission Impossible" apare anul acesta, la 25 de ani de la apariția primului film. Nu exista multe informații în legătură cu apariția acestuia. Însă, cu siguranță va fii plin de acțiune, spionaj și suspans ca toate celelalte filme din seria sa.

Mare parte a filmului a fost plănuit să se filmeze În Italia, în februarie anului 2020, dar, din cauza pandemiei, a intervenit o schimbare de planuri. Apoi, în Marea Britanie, întreaga echipă de filmare, inclusiv actorii, au fost nevoiți să stea timp de 14 zile în carantină, pentru a filma timp de doar trei săptămâni, înainte de plecarea în Norvegia. Și tot așa au continuat filmările, întrerupte de carantină în alte câteva țări. Însă, cu toate aceste probleme, cu toate călătoriile și carantina, filmul va apărea la finalul lui noiembrie, anul acesta.

9. West Side Story

"West Side Story" sau, traducerea în română "Poveste din cartierul de vest", este un film muzical romantic. Filmul este un fel de Romeo și Julieta a anilor 50', desfășurat în New York City. Personajele principale sunt doi îndrăgostiți din două benzi rivale. Băiatul pe nume Tony face parte din "The Jets". Iar fratele Velmei, celălalt personaj principal, face parte din "The Sharks". Aceste două benzi vor fi obligate să se confrunte, acum rămâne de văzut cum se vor descurca Tony și Velma cu această provocare.

Punerea în scenă a vechiului muzical va fii făcută de Ansel Elgort, actorul cunoscut pentru rolul fratelui lui Tris din seria "Divergent" și Maddie Ziegler cunoscută pentru rolul ei din "The Book of Henry". Aceștia vor juca rolurile personajelor principale din noul film.

10. The Matrix 4

Noul film "The Matrix" este al 4-lea din amețitoarea serie științifico-fantastică, a cărui prim film a șocat întreaga lume prin complexitatea și imaginația incredibiliă cu care a fost făcut. De-a lungul timpului, filmele "The Matrix" au câștigat zeci de premii impresionante, printre care chiar 3 Oscar-uri. Orice fan al filmelor de acțiune, științifico-fantastice, sau al celor retro ar trebui să vadă acest film.

Dacă te-ai uitat la măcar un film din seria "The Matrix", atunci știi că Keanu Reeves este perfect pentru rolul lui Neo. Însă, cu siguranță nu știi că în locul lui, pe marile ecrane ar fi putut fi Will Smith. Însă, acesta a refuzat rolul pentru a juca în filmul "Wild Wild West", sau în română: "Mare Nebunie în Vest" . Acesta a prezentat situația pe larg într-un videoclip pe YouTube în 2019. Puteți face click aici pentru a viziona videoclipul.

Aceasta a fost descrierea ultimelor cinci filme din lista prezentată la începutul articolului. Sper că v-a plăcut să citiți despre aceste filme și vă mulțumesc. Am scris acest articol deoarece eu aștept cu nerăbdare apariția noilor filme din 2021. Sper că te-am convins și pe tine să vizionezi măcar câteva dintre poveștile de mai sus, așa că... Vizionare plăcută!

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.