Jurnalul de bine pentru 14 zile

Ediția Februarie 2021 Feb 15, 2021

Societatea Națională de Cruce Roșie Română a implementat un nou proiect de informare în contextul Pandemiei de COVID-19. Pentru că am găsit idei interesante, m-am gândit să le împărtășesc cu voi.

Primul subiect este Jurnalul de bine. Poate cunoașteți persoane sau chiar voi v-ați confruntat cu momente mai dificile în această perioadă și numai.  În cele ce urmează vei vedea 14 pagini „rupte” dintr-un jurnal special pentru tine. Cu designuri atractive, sfaturi și sugestii de activități te atrage să scrii în el zilnic! Asta dacă vrei să îl printezi, dar poți la fel de bine să răspunzi la întrebările din acesta și pe o foaie de hârtie, într-un carnețel sau poate chiar în jurnalul tău. Personal, îl recomand. Îți va lua doar câteva minute din zi și te vei simți mult mai bine după. Ce mai aștepți?

Fie că asta este prima oară când citești articolul, sau că au trecut deja 14 zile în care ai ținut acest jurnal, sper că ți-a făcut plăcere. Și nu uita, poți să o iei oricând de la capăt!

Acesta nu este singurul proiect pe care Crucea Roșie Română l-a organizat în această perioadă, iar dacă ți-a plăcut ceea ce ai citit până acum, te aștept și în următoarele mele articole ca să descoperi mai multe.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România (SNCRR) implementează un nou proiect de intervenție în pandemia COVID-19.  Proiectul finanțat de United States Agency for International Development (USAID), prin intermediul apelului global al Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC), vizează o campanie națională de informare și de conștientizare a populației, în vederea limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.