Noi recomadări de filme

Ediția Mai 2021 May 7, 2021

1. Mulan

Inspirându-se după legenda chineză a lui Hua Mulan, Niki Caro face posibilă vizionarea acesteia printr-o ecranizare cu buget mare, cu Liu Yifeu în rolul personajului principal, alături de Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yason An, Gong Li și Jet Li.

Este un film de aventură, dramă, acțiune și război.

Descriere: Pentru a-și salva tatăl de la serviciile Armatei Imperiale, o tânără femeie neînfricata se maschează într-un bărbat pentru a lupta cu invadatorii din nordul Chinei.

2. Gretel & Hansel

Gretel & Hansel (cunoscut și ca Gretel & Hans: O poveste de Grim) este un film horror bazat pe povestea germană de frații Grimm. Regizat de Oz Perkins și produs de Fred Berges și Brian Kavanaugh-Jones, Gretel (Sophia Lillis) și Hansel (Sam Leakey) intră într-o pădure întunecată și plină de pericole, căutând drumul spre casa, dar ajung din greșeală în cotețul unei vrăjitoare canibale. A apărut pe 29 ianuarie 2020 în Belgia.

3. Emma

Emma este un film de comedie și dramă bazat pe cartea cu același nume de Jane Austen din 1815. Este regizat de Autumn de Wilde, cu Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn și Josh O'Connor în rolurile principale.

4. Deep Water

Deep Water este un thriller regizat de Adrian Lyne, inspirat după nuvela de Patricia Highsmith și în rolurile principale Ben Affleck și Ana de Armas.

Descriere: Sergio Viera de Mello are tot felul de halucinații, care mai apoi se devedesc a fi viziuni din vieți anterioare.

5. I still believe

I still believe, precum Bohemian Rhapsody și Rocket Man, este un film bazat pe viața cântărețului Jeremy Camp și al nevestei sale, Melissa Lynn Henning-Camp, care descoperă că are cancer la puțin timp după nuntă. Cântecul lui Camp "I still believe" a fost scris pentru soția acestuia și deasemenea ales drept nume al filmului. Cu KJ Apa în rolul cântărețului și Britt Robertson în rolul iubitei acestuia, încearcă să se întoarcă în timp și să îl reîntoarcă pe tânărul Camp.

6. Fantasy Island

Blumhouse's Fantasy Island (cunoscut mai simplu și ca Fantasy Island) este un film fantasy, mistery și horror, regizat de Jeff Wadlow. Este o refacere a serialului din 1977, cu starurile Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang și Ryan Hansen.

Filmul este despre cinci oameni ce vizitează o insulă fantastică și descoperă ființe magice ce aduc la viață coșmare vii, la care cei cinci trebuie sa supraviețuiască.

7. Monster Hunter

Monster Hunter este un film de acțiune, ficțiune și thriller, regizat și scris de Paul W.S. Anderson. Este bazat pe jocul video cunoscut sub același denumire și produs de Impact Pictured și Constantin Film.

Descriere: O învățătoare din Oregon și fratele ei, șeriful local, se întâlnesc cu un tânăr student ce păstrează un secret periculos cu consecințe înspăimântătoare. Pe măsură ce giganticul Kong se întâlnește cu Godzilla cea de neoprit, lumea urmărește să vadă care va deveni regele moștenitor.

8. The Call of the Wild

The Call of the Wild este un film de aventură bazat pe cartea din 1903 de Jack London și filmul din 1935. Harrison Ford se întoarce, fiind personaj principal, stăpânul lui Buck, în acest film.

Descriere: Buck este un câine cu inimă mare a cărui viață domestică fericită este răsturnată atunci când este dezrădăcinat brusc din casa sa din California și transplant în sălbăticiile exotice ale Yukonului din Alaska în anii 1890. Fiind cel mai nou rookie al unei echipe se sanie pentru câini de livrare prin poștă. Buck trăiește aventura vieții sale, în care în cele din urmă își găsește adevăratul loc pe pămant.

9. Black Widow

"Black widow" este un film american produs de Marvel Studios.‌‌ Natasha Romanova (Scarlett Johansson), ştiută sub numele său de supererou, Black Widow este dată de la naştere Comitetului Securității Statului, care devine cea bună operatoare a acestuia. Când U.S.S.R se destramă, guvernul încearcă să o ucidă.‌‌Pentru fanii trilogiei, filmul va include și ce s-a întâmplat la Budapesta.

10. The Eternals

"The Eternals" este un film american cu supereroi bazat pe benzile desenate create de Marvel.‌‌ Distribuit de Marvel, este al 25-lea film din Universul Cinematografic Marvel, conținând actori ca: Angelina Jolie, Richard Madden, Kit Harington etc.

11. Wonder Woman 1984

Filmul de acțiune este o continuare a "Wonder Woman" din 2017.‌‌Wonder Woman (Gal Gadot; Femeia Fantastică) luptă impotriva lui "the Cheetah" (Ghepardul), un răufăcător care posedă puteri supranaturale. Oare va reuşi aceasta să îl învingă?

12. The New Mutants

"The New Mutants" este un film cu supereroi de tip horror, bazat pe benzi desenate create de Marvel şi distribuit de 20th Century Studios.‌‌ Acesta face parte din universul cinematografic X-Men, fiind al treilea .‌‌Magik (Ana Taylor-Joy), Wolfsbane (Chantal Strand) şi alți adolescenți de la Institutul Xavier pentru Studii Superioare încearcă să îşi stăpânească puterile supranaturale.

13. Jungle Cruise

Filmul este bazat pe o atracție de la parcul de distractii Disneyland, care trece turiştii printr-o junglă plină de reptile şi animale, dar are nişte elemente supranaturale.‌‌ Actorii principali sunt Dwayne "The Rock" Johnson, care îl joacă pe protagonistul Frank, Emily Blunt şi mulți alții.

14. The further adventures of Venom

Stiut și sub numele de "Venom 2", acesta este partea a 2 a a trilogiei Venom, personajele principale fiind Eddy şi Venom, extraterestrul care intră în corpul lui Eddy, ambii fiind jucați de actorul american Tom Hardy.

15. Free guy

Un consultant bancar pe nume Guy (Ryan Reynolds) îşi dă seama că este un personaj "non-playable" într-un joc video numit "Free City", care va fi offline în curând.‌‌Va reuşi oare Guy să supraviețuiască?

16. Spiral

"Spiral" este un film horror american care va fi al 9-lea din universul cinematografic "Saw".‌‌Scris de Josh Stolberg si Pete Goldfinger, si pus în scenă de către regizorul Darren Lynn Bousman, filmul se bazează pe investigarea unei serii de crime de către un detectiv și partenerul acestuia.

17. The SpongeBob Movie: SpongeBob On The Run

Filmul este bazat pe seria îndrăgită, "SpongeBob SquarePants".‌‌Protagonistul SpongeBob Pantaloni Pătrați este jucat de actorul Tom Kenny, Bill Fagerbakke în rolul lui Patrick Star, şi chiar şi Snoop Dog va apărea în film, jucându-se pe sine.

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.