Cele mai romantice filme

Ediția Februarie 2021 Feb 15, 2021

Februarie poate fi considerată luna a îndrăgostiților, având două sărbători ale acestora, cunoscutul Valentine's Day pe 14 februarie și românescul Dragobete pe 24.
Cu această ocazie, fie că ești îndrăgostit/ă fie că nu, ți-am pregătit o listă de filme romantice pe care le poți viziona.

  1. Me before you (Înainte să te cunosc)

Acest film este ecranizarea best-seller-ului cu același nume scris de Jojo Moyes.


Urmărește povestea unei fete pe nume Louisa Clark (Emilia Clarke) ce își caută loc de muncă pentru a-și ajuta familia. Ajunge să aibă grijă de Will Traynor (Sam Claflin), un bărbat în scaun cu rotile ce consideră că și-a pierdut bucuriile vieții în urma unui accident. Louisa află că acesta voia să se sinucidă și are de gând să îl facă să se răzgândească. Planuri sofisticate, comportamente și replici absurd de optimiste, oare aceste strategii îl vor ajuta pe Will?


2. Adrift (Supraviețuind pe mare)

Bazat pe povestea reală a lui Tami Oldham, Adrift este un film despre perseverență și iubire.


Tami Oldham (Shailene Woodley) și Richard Sharp (Sam Claflin), doi tineri îndrăgostiți, acceptă provocarea pentru 10.000 de dolari de a naviga la bordul lui Hazaña din Tahiti până în San Francisco, California. Însă, cei doi nu au putut anticipa că, luând această rută, vor naviga direct în unul dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. În urma furtunii, Tami se trezește pentru a-l găsi pe Richard grav rănit și barca în ruine. Fără nicio speranță de salvare, aceasta trebuie să găsească puterea și hotărârea de a se salva pe sine cât și pe singurul băiat pe care l-a iubit vreodată.


Poți viziona acest film pe Netflix.


3.  If I stay (Dacă aș rămâne)

Mia (Chloe Grace Moratz) este chinuită de alegerea vieții ei. Trebuie să aleagă dacă vrea să își urmeze cariera muzicală și să meargă la Julliard sau să rămână cu prietenul ei, Adam (Jamie Blackley), un cântăreț de muzică rock. Toate aceste planuri îi sunt sfâșiate când este implicată într-un accident de mașină. Acum, decizia ce trebuie făcută este următoarea : "ar trebui să rămân sau să plec?".

Este ecranizarea cărții cu același titlu de Gayle Forman.


4. Love, Rosie (Suflete pereche)

Acest film este ecranizarea cărții bestseller Suflete Pereche de Cecelia Ahern, autoare și a duologiei bestseller Defecți.


Rosie (Lily Collins) și Alex (Sam Claflin) au fost cei mai buni prieteni încă din copilărie. Însă, cei doi sunt despărțiți atunci când Alex și familia sa se mută din Dublin în America. Va putea prietenia lor să supraviețuiască atâția ani și la atâția kilometri depărtare? Se va putea, oare, transforma această prietenie în ceva mai mult, poate o dragoste adevărată?


5. The fault in our stars (Sub aceeași stea)

Doi adolescenți afectați de cancer pornesc într-o aventură în Amsterdam pentru a-și întâlni autorul preferat. Hazel (Shailene Woodley) și Augustus (Ansel Elgort) trec împreună prin suișurile și coborâșurile vieții până când o tragedie se întâmplă. Pentru cunoscătorii cărților lui John Green, ce a scris cartea pe care s-a bazat filmul, finalul va fi la fel de devastator ca pentru oricine altcineva, dar nu o surpriză.


6. I origins (Universul din ochi)

I origins este un film SF romantic și dramatic , în care dragostea se împletește cu știința și superstiții religioase.


Ian Gray (Michael Pitt), un student la medicină, are o ostilitate deosebită față de religie și superstițiile induse de aceasta, pe care speră să le discrediteze completând etapele evoluției ochiului. Însă, în urma unei petreceri de Halloween o întâlnește pe Sofi (Astrid Berges Frisbey), al cărei costum negru îi lasă la iveală numai ochii deosebiți (cei din afișul filmului :)) . Ian devine obsedat de ochii acestei fete și o caută insistent.


Bineînțeles că există mult mai multe filme romantice, dar acestea sunt recomandările noastre pentru acest an. Tu le-ai văzut?

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.