Filme perfecte pentru seara de Halloween

Halloween 2021 Oct 29, 2021

   Deși restricțiile actuale nu ne permit să petrecem Halloween-ul ca în anii trecuți, există o serie de modalități prin intermediul cărora poți celebra ziua de 31 octombrie. Dacă încă nu te-ai hotărât ce să faci în această seară, noi îți propunem să te uiți la un film bun alături de familie sau prieteni. Ți-am pregătit mai jos o listă cu recomandări de filme perfecte pentru un Halloween de neuitat!

Țipi… sau fugi! (Scream) - 1996

   Deși a fost lansată cu mai bine de două decenii în urmă, pelicula încă este extrem de apreciată de public. Așadar, dacă vrei să vezi un horror clasic și perfect pentru Halloween, noi îți recomandăm seria tip slasher “Scream”. Primul film al seriei prezintă povestea unor adolescenți care devin ținta unui ucigaș în serie mascat. Filmul este un amestec de mister, suspans și umor negru.

Știu ce-ai făcut astă vară (I Know What You Did Last Summer) - 1997

  Este primul film al seriei cu același nume, regizat de Jim Gillespie. Acesta prezintă povestea a patru adolescenți care, în timp ce se întorceau de la petrecerea terminării liceului, lovesc cu mașina un om aflat pe șosea. Crezând că acesta a murit, ei decid să îl arunce în mare și jură să păstreze secretul până la moarte. La mai bine de un an, când totul pare că a fost uitat, aceștia încep să fie hărțuiți de cineva care pare că știe tot ce s-a întâmplat în acea seară. Prima țintă este Julie, care primește o scrisoare cu mesajul “Știu ce-ai făcut astă-vară!”. De aici lucrurile încep să ia o turnură neașteptată.

“I Know What You Did Last Summer” este succedat de alte 3 filme, cu aceiași protagoniști.


3. Orbește (Bird Box) - 2018

  “Bird Box” este un film regizat de Susanne Bier, din distribuție făcând parte nume cunoscute precum Sandra Bullock (câștigătoare a Premiului Oscar) și Sarah Paulson. Rasa umană este atacată de o entitate care determină oamenii să se sinucidă. Malorie, o supraviețuitoare, încearcă să își salveze cei doi copii, legată la ochi, pentru a se proteja de forța misterioasă, pornind într-o călătorie periculoasă timp de două zile.

   Oare va reuși Malorie să își protejeze copiii și să își găsească un adăpost? Dacă vrei să aflii continuarea, te invităm să vizionezi filmul!

4. Umbre Întunecate (Dark Shadows) - 2012

   Este un film horror regizat de nimeni altul decât Tim Burton, în care apar actori celebrii, precum Johnny Depp, Michelle Pfeiffer și Helena Bonham Carter. Dark Shadows, care s-a bucurat de încasări record, prezintă povestea excentricului vampir Barnabas Collins, care  se întoarce la moșia sa la aproape două secole de la ultima vizită, descoperind, dezamăgit, că se află în paragină. Filmul nu prezintă doar aventurile lui Barnabas, ci și povestea de dragoste neîmplinită dintre el și Josette DuPress.

5. Mireasa Moartă (Corpse Bride) - 2005

  O altă poveste fantastică sub regia lui Tim Burton, de data aceasta sub forma unei comedii romantice animate. Acțiunea este plasată în secolul al 19-lea și urmărește povestea lui Victor, un tânăr care chiar înainte de căsătoria cu tânăra Victoria, este atras în lumea subterană (“Lumea Morților”) de Mireasa Moartă. Protagonistul descoperă, pe parcursul filmului, că nu există nimic care să despartă dragostea adevărată.

6. Hotel Transilvania (Hotel Transylvania) - 2012

   Am decis să încheiam această listă cu “Hotel Transilvania”, o comedie animată care a fost nominalizată la Globul de Aur. Filmul prezintă povestea celebrului conte Dracula, care deține un hotel  în care se ascund creaturi supranaturale, de la vampiri la mumii. El încearcă să o împiedice pe fiica sa, Mavis, să se îndrăgostească de un muritor pe nume Jonathan.

  Pe coloana sonoră veți recunoaște vocile lui Adam Sandler, Andy Samberg și Selena Gomez.

  Este un film simpatic și perfect pentru persoanele de toate vârstele!


  Sper că ți-au plăcut recomandările noastre. Vizionare plăcută și... happy Halloween! :)


Articol redactat de Alice Grigore.

Articol editat de Minciu Ioana.

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.