Escape reality

Ediția Iunie 2021 Jun 18, 2021

Călătorii, locuri noi, persoane noi… sună obositor, dar când te gândești câte amintiri iei cu tine la plecare, parcă nu sună atât de rău. Atât de multă agitație înainte de o călătorie doar ca să stai cu gândul la plecare. De ce să nu trăim momentul și să uităm de ce va urma? Printr-o plimbare iți poți lua toate gândurile și grijile de pe cap, te eliberezi de stres, de presiunea dintre tine și societate. Vara este momentul perfect să lași totul în spate și să călătorești cât de mult poți. Ia-ți bicicleta și du-te să explorezi cea mai apropiată pădure de tine. Cheamă-ți prietenii, luați primul tren și admirați țara.

Bine, lăsând publicitatea, cred că tuturor ne este dor de sentimentul cu care adormi în noaptea de dinainte de o excursie cu clasa. Pandemia ne-a limitat tuturor libertatea de a călători, dar acum că a venit vara și cazurile de Covid au scăzut, restricțiile s-au ridicat, ar trebui să începem să ne rupem de realitate prin călătorii, să scoatem ochii din telefoane și laptop-uri, că doar ne-a ajuns cât am stat lângă ele de-a lungul școlii online. Am uitat cu toții cum e să te trezești cu noaptea în cap ca să prinzi răsăritul în timp ce te plimbi cu rolele… sau ne-am oprit din a face ce ne place cel mai mult din lipsa motivației.

Pentru unele persoane poate este greu să călătorească, să aibă contact cu persoane noi sau persoane cu care nu sunt destul de confortabile. Dacă nu încerci nu vei reuși, așa că de ce să stai în casă când poți să te distrezi și să te eliberezi de o teamă în același timp. Anxietatea este regăsită frecvent în rândul adolescenților, adeseori aceasta fiind principalul obstacol care îi oprește din a-și trăi viața la maxim când este momentul potrivit. Acum este timpul să încercăm să ne dezvoltăm personal și să devenim cea mai bună variantă a persoanei noastre. Sună clișeic.

Ca un rezumat la ce am aberat mai sus, ieșiți din casă, asumați-vă riscuri, distrați-vă cât mai mult. Este momentul nostru, al tinerilor, să ne creăm amintiri de povestit peste ani de zile nepoților.

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.