Noile filme din 2021

Ediția Ianuarie 2021 Jan 18, 2021

În acest an, după multa plictiseala acasă, am decis că filmele sunt o soluție bună pentru a face timpul să treacă mai ușor. Așa, am ajuns să redescopăr lumea filmelor și chiar să o îndrăgesc. Cum, în 2020, multe filme au fost amânate din cauza restricțiilor, anul în care tocmai am intrat va fii epic din punct de vedere cinematografic, fiind lansat un număr aproape dublu de filme decât în mod normal.

Filmele sunt așezate în ordinea lansării, nu în funcție de preferințele personale

*Înainte de a începe să citiți:                                                                                                                                        1. Dacă faceți click pe titlul filmului colorat cu roz-roșu veți accesa automat trailerul filmului respectiv.        2. Pe parcursul acestui articol nu cred că există spoilere, însă atunci când o informație v-ar putea strica experiența filmului, vă anunț cu un paragraf înainte.

  1. No Time to Die

Filmul "No Time to Die" în regia lui Cary Joji Fukunaga, face parte din seria de filme cu renumitul James Bond, fiind al 25-lea lungmetraj lansat cu acest personaj în rol principal.

Recomand acest film iubitorilor de acțiune, thriller, dar și celor cărora le plac filmele cu spioni.

Personajele personaje din film sunt: James Bond, jucat de Daniel Craig (actor britanic, cunoscut pentru rolul său în seria de filme menționată mai sus), Safin pus în lumina de  Rami Malek  (a jucat în multe filme cunoscute precum: "Night at the Museum" și "Bohemian Rhapsody") și Nomi, în spatele căreia este actrița Lashana Lynch.

2. A Quiet Place II

"A Quiet Place II" sau "Fără zgomot 2" este un film de groază, plin de suspans. După cum sugerează și numele, acesta este al doilea fim din seria cu același nume.

Înainte de a viziona "A Quiet Place II", vă recomand să urmăriți primul film deoarece acestea sunt în strânsă legătură unul de celălalt, al doilea continuând povestea din primul.

⚠Vă recomand să nu citiți următorul paragraf dacă nu ați văzut filmul "A Quiet Place I" și plănuiți să o faceți, deoarece ar putea conține spoilere (am încercat să evit posibilele spoilere în următorul paragraf, însă nu vreau să risc să va stric experiența filmelor) ⚠

După cum am menționat mai sus, filmul "A Quiet Place II" va începe de unde primul film s-a terminat. Familia Abbott pleacă din siguranța fermei lor și se aventurează în necunoscut. Deoarece în "A Quiet Place I" ferma familiei a fost distrusă de evenimentele petrecute atunci, ei sunt nevoiți să plece. Deci, ce se va mai întâmpla acum?

3. Black Widow

Marvel va difuza un nou film despre cunoscuta Black Widow aka Natasha Romanoff. Toți fanii filmelor cu super-eroi de la Marvel sunt cu siguranță entuziasmați de apariția acestui film mult așteptat. Încă de la prima apariției a spioanei în filmul "Iron Man 2" din 2010, publicul așteaptă apariția unui film solo cu aceasta. Ei bine, filmul acela se va lansa anul acesta, la 11 ani după prima apariție a lui Scarlett Johansson în rolul lui Black Widow.

⚠Vă recomand să nu citiți următorul paragraf daca nu ați văzut filmul Avengers: Endgame și plănuiți să o faceți, deoarece ar putea conține spoilere (am încercat să evit posibilele spoilere in următorul paragraf, însă nu vreau să risc să va stric experiența filmelor)⚠

Unii ar putea spune că filmul ar fi trebuit să apară mai devreme, deoarece acum apariția Natashei ar pute aduce o senzație ciudată având în vedere evenimentele filmului Avengers: Endgame. Iar, pentru cei pe care știu la ce m-am referit, în noul film lansat de Marvel va apărea și Iron Man aka Tony Stark.

Filmul Black Widow va prezenta aventura pe care o are Natasha împreună cu niște vechi prieteni de pe vremea când acestea se antrena ca asasin. În film vom afla mai multe despre modul în care Natasha a crescut și probabil ce s-a întâmplat cu familia ei.  

De asemenea, vom vedea că  "Black Widow"  nu este doar numele ei de cod, practic existând mai mulți spioni cu acest nume de cod. Din declarațiile lui Rachel Weisz, unii dinte actorii principali în film exista chiar mai mult de trei "Black Widow".

Eu recomand acest film celor cărora le place universul Marvel, însă trebuie să anunț că nu vor fi prea mulți super-eroi în acest film, care va fi mai mult unul de acțiune. În film va apărea Taskmaster, după cum putem observa ș,i în trailer, care va avea o confruntare cu Natasha.

4. Fast and Furious 9

Filmul "Fast and Furious 9" este, cum puteți ghici, al 9-lea film din din seria "Fast and Furious" sau, în română "Furios și Iute". În acest film va apărea cunoscutul personaj Dom, sau Dominic Toretto, jucat de Vin Diesel.

Dacă știți ceva despre seria "Furios și Iute", știți că este cu mașini. Însă, fanii știu că filmul este mult mai mult de atât. Este o poveste emoționantă în jurul lui Dom, care nu se ferește deloc de provocări, care pentru noi sunt pline aventură și suspans. Însă este adevărat că întreaga vița lui Dom, și clar întreaga poveste este o cursă de viteză. Este o cursă cu mașini care au motoarele turate la maxim și care ar putea face orice dacă au un șofer bun la volan. Dacă îți plac mașinile sau acțiunea, acesta e filmul potrivit pentru tine.

În acest film, Dom se va confrunta cu o nouă provocare. Va fi nevoit să se descurce cu Jakob Toretto, un uriaș hotărât care este pe urmele lui. Iar dacă nu înțelegeți ce vreau să spun prin "uriaș", cred că este destul să vă informez că actorul din spatele acestui personaj este John Cena.  

Dar adevărata problemă este: va putea Dom să își continue aventurile fără a-i face rău micuțului său?

5. Space Jam: a New Legacy

După cum v-ați obișnuit deja, și acest film face parte dintr-o serie. Este al doilea film de comedia cu sporturi, primul fiind lansat în anul 1996. Iar acum, la 25 de ani de la apariția unei "colaborări" între Michel Jordan și Bugs Bunny va apărea o nouă comedie pentru copii, însă acum în locul lui Michel Jordan se va afla cunoscutul jucător de basketball de la Lakers, LeBron James.

Vă recomand acest film dacă vă plac comediile sau sporturile. Cu siguranța veți râde la fazele amuzante care vor apărea. Pentru că atunci când două legende decid să își unească forțele pentru a ne face pe noi să râdem, își vor atinge scopul cu siguranță!

Vă mulțumesc că ați citit acest articol și sper că nu v-ați supărat pentru că are două părți, însă stați liniștiți, pentru că, va continua...

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.