De prin Moisil...

Ediția Noiembrie 2020 Nov 2, 2020

Mihalache Danuț Florian (Swifty cum ii zic prietenii), fost elev al Colegiul National Grigore Moisil, este un elev excepțional, amuzant, foarte activ care reușește să se implice în activități extra-școlare fără să neglijeze școala.

Zilele acestea am stat de vorba cu Swifty care mi-a povestit despre el, despre pasiunile și planurile lui de viitor.

Reporter: Ce meserie vrea să ai în viața?

Mihalache Danuț Florian: După ce termin liceul, dacă-l termin (râde…), vreau sa urmez Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, apoi să mă implic în televiziune. Doresc să activez în domeniul televiziunii, fie ca prezentator TV, fie ca regizor sau actor. Asta îmi doresc să fac de când eram mic.

Reporter: De ce ai ales un liceu cu profil real?

Mihalache Danuț Floria: Am ales profilul Mate-Info deoarece am vrut să am cunoștințe din zona IT, cunoștințe care consider că mă vor ajuta să activez în domeniul televiziunii.

Reporter: Ce faci într-o zi normală ?

Mihalache Danuț Floria: Sunt o persoană foarte activă, ziua mea începe  dis de dimineață, mă trezesc, mă duc la școala iar după ce termin programul de școala, fie mă duc să mă antrenez la sală, fie ma duc la școala de șoferi. După programul de la sală, mă duc acasă și mă apuc de teme, eventual caut conținut sau înregistrez un videoclip pentru canalul meu de youtube(//www.youtube.com/c/swiftygamingro)  și îmi planific activitățile pentru zilele următoare.

Reporter: Care sunt rezultatele tale din domeniul televiziunii, marea ta pasiune?

Mihalache Danuț Floria: Pentru mine o experiență minunată pe care aș repeta-o  a fost participarea la concursul Romanii au Talent, ajungând până la a patra etapă televizată. De asemenea, am avut un rol principal în show-ul TV “În căutarea adevărului ”  la postul TV Kanal D. Pe lângă acestea aș mai adăuga și că am cântat live la Virgin Radio.

Reporter: Ce alte pasiuni ai în afara televiziunii?

Mihalache Danuț Floria: Creator de conținut, karate, muzica și mersul pe bicicleta sunt doar câteva dintre pasiunile mele. Îmi place să creez videoclipuri pentru canalul meu de youtube, sa fac diverse promovări, prezentări ale locurilor vizitate de mine. Practic karate de la 6 ani un sport care m-a disciplinat, m-a făcut o persoana mai bună, și m-a făcut să văd lucrurile altfel tocmai de aceea îi mulțumesc senseiului meu.

Ador muzica, Bug Mafia este trupa mea preferata. De asemenea, ascult Iris, Cargo, Compact și studiez muzica. Zilnic repet, zilnic mă antrenez și zilnic ascult noi tipuri de melodii.

Abia aștept weekendul  ca să pot sa ies cu bicicleta mea într-un tur de 30-35 de km prin tot Bucureștiul. Când sunt pe bicicleta uit de absolut orice. Îmi place să fac diferite trickuri cu ea.

Reporter: Care este motto-ul tău în viata?

Mihalache Danuț Floria: “Sunt învățat să lupt mereu și știu ce-i al meu/Nu-mi spune că nu pot cineva decât Dumnezeu”.

Instagram:http://instagram.com/swiftygamingro

Interviu luat de Chitea Anamaria, clasa a VI-a A, în martie 2020

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.