Cum poți să ajuți mediul?

Ediția Noiembrie 2020 Nov 2, 2020

Dincolo de acțiunile propuse și susținute de guverne și organizații la scară internațională, fiecare locuitor al planetei poate face câteva lucruri simple, prin care să contribuie la combaterea încălzirii globale. Lucruri simple, dar care contează. Scopul lor, mai ales dacă sunt susținute de tot mai mulți oameni, este de a elimina combustibilul clasic (petrol, gaz, cărbune) care, prin utilizare, contribuie la creșterea gradului de dioxid de carbon din atmosferă.

  1. Reduceți, reutilizați, reciclați

Alegeți produse reutilizabile în loc de cele dispensabile, ambalajele minimaliste, reciclați hârtie, plastic, sticlă, reviste și ziare, precum și doze de aluminiu.

2.    Folosiți cumpătat încălzirea și aerul condiționat

Confortul personal este important, dar excesul nu se justifică. Soluții inteligente de izolare a casei vă pot ajuta să economisiți energie atât iarna, cât și vara, prin reducerea nevoilor de încălzire sau a costurilor pentru aerul condiționat.


3.    Stingeți lumina

Când plecați din casă, închideți becurile și scoateți din priză aparatura electronică. Atunci când sunteți acasă, folosiți lumina doar acolo unde aveți nevoie, nu în toată casa, și încercați să nu utilizați toate aparatele electrice și electrocasnice în același timp.

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.