Cadouri de Crăciun

De la noi pentru voi Dec 7, 2020

                                        Desen realizat de : Suvalcu Miruna

Fiți sinceri! Ce vă vine prima dată în minte când vă gândiți la Crăciun? Cele mai multe persoane ar răspunde: „cadourile”! Fie că ne place mai mult să le dăruim, ori, din contră, să le primim, cadourile joacă un rol important în această perioadă a anului. Noi toți vrem ca cei dragi să se bucure de sărbătorile de iarnă, deci, din perspectiva darurilor, ce putem să le oferim apropiaților?

1.Regula nevoie-dorință

Bănuiesc că numele spune tot ;). Dacă, spre exemplu, știți că persoana pe care o aveți în minte are nevoie de materiale artistice, luați unele personalizate; dacă are nevoie de niște pantofi sport noi, luați-i astfel încât să îi poarte cu plăcere.

Cât despre dorințe, aici depinde de cât de bine cunoașteți persoana. Dacă vă puteți da seama de ceva ce într-adevăr și-ar dori, luați-i acel lucru.

Mențiune: Nu trebuie să cumpărați cel mai scump produs, ci mai degrabă să fie din inimă. O persoană care ține la voi va aprecia orice i-ați dărui.

*mici idei: materiale artistice, haine, accesorii, produse de machiaj, carduri cadou de la magazine mari etc.

2.Legături

Găsește ceva pe care să îl aveți în comun. Vă place muzica? Ia bilete la un concert (drive-through, normal, e pandemie).

Puteți chiar să luați lucruri personalizate cu numele voastre, în caz că aveți o relație apropiată. Sunt infinite idei și ce vine din intenții pure nu dă niciodată greș, deci lăsați-vă mintea să zburde.

*mici idei: brățări/coliere personalizate, bilete la concerte (momentan drive-through), buchete de flori cu bilețele ascunse, lucruri hand-made etc.

Sper că ideile de mai sus vă vor fi de folos :) Spor la cadouri !!

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.