Strălucești diferit atunci când ești fericit

Ediția Februarie 2021 Feb 15, 2021


     Aceasta este pentru tine.
     Tu care ai avut o săptămână grea. Tu care pari să fii sub nori constanți de furtună. Tu care te simți invizibil. Tu care nu știi cât de mult mai poți rezista. Tu care ți-ai pierdut credința. Tu care te învinovățești mereu pentru tot ce se întâmplă. Pentru tine.

    Ești o persoană incredibilă. Faci această lume puțin mai minunată. Ai atât de mult potențial și atâtea lucruri de oferit. Lucruri mai bune se îndreaptă spre tine, așa că te rog să mai reziști acolo. Ești minunat/ă exact așa cum ești.

RESPECT DE SINE

     Când cineva te tratează ca și cum ai fi una dintre multele opțiuni, ajută-l să-și restrângă alegerea, eliminându-te din ecuație. Uneori trebuie să încerci să nu-ți pese, oricât de mult ai face-o. Pentru că uneori poți însemna aproape nimic pentru cineva care înseamnă atât de mult pentru tine. Nu este mândrie, ci respect de sine. Nu te aștepta să vezi schimbări pozitive în viața ta dacă te înconjuri de oameni negativi.  Cunoașteți valoarea și ceea ce ai de oferit și nu te mulțumi niciodată cu nimic mai puțin decât ceea ce meriți. Nu mai accepta suma minimă de la oamenii în care îți torni tot sufletul, timpul și efortul.

IUBIRE DE SINE

     Nu te trezești cândva și te îndrăgostești de tine însuți. Este nevoie de timp, este nevoie de răbdare, dar mai mult decât atât este nevoie de compasiune, empatie și bunătate față de propria inimă. Trebuie să fii suficient de curajos să te ierți, pentru toate greșelile pe care le-ai făcut și toate șansele de care nu ai profitat. La fel ca toate celelalte forme de iubire, vei învăța să te iubești practicând iubirea de sine.

     Relația pe care o ai cu tine este cea mai complicată, pentru că nu te poți îndepărta de tine. Trebuie să ierți fiecare greșeală și să faci față fiecărui defect. Trebuie să găsești o modalitate de a te iubi chiar și atunci când ești dezgustat de tine. Permiteți să eliberezi oamenii, gândurile și situațiile care îți otrăvesc bunăstarea. Iubește-te suficient pentru a crea un mediu în viața ta care să conducă la hrănirea creșterii tale personale. Iubește-te suficient de mult pentru a stabili limite. Timpul și energia ta sunt prețioase, poți alege modul în care le folosești. Îi înveți pe oameni cum să te trateze când decizi ce vei accepta și ce nu.

      Ai voie să te iubești mai întâi pe tine. Ai voie să te pui pe tine pe primul loc. Ai voie să fii îndrăgostit de tine însuți. Învață să te iubești mai întâi pe tine în loc să iubești ideea că alți oameni te iubesc. Porți atâta iubire în inima ta... Oferă-ți câtva și ție. Nu te mai urî pentru tot ceea ce nu ești. Începe să te iubești pentru tot ceea ce ești. Alege-ți fericirea. Alege-ți starea de bine.
Alege-ți pasiunea. Alege-te pe tine, de fiecare dată.

     A deține povestea noastră și a ne iubi prin acest proces este cel mai curajos lucru pe care îl vom face vreodată. A rămâne pozitiv nu înseamnă că trebuie să fii fericit tot timpul. Înseamnă că chiar și în zilele grele știi că vin altele mai bune. Este în regulă să plângi când ai prea multe în minte - Norii plouă și ei când lucrurile se îngreunează.

     Ești o persoana incredibil de frumoasă pentru că îți cunoști propriul întuneric și totuși, asta nu te împiedică să-ți găsești propria lumină. Viața este prea scurtă pentru a mai petrece o zi în război cu tine însuți. Ceea ce urmează va urma și îl vom întâlni atunci când va veni. Dar nu uita niciodată să fii mereu mai amabil decât simți.

     Un ultim lucru, nu tot ce crezi despre tine este adevărat. Ești făcut/ă din magie. Mama ta a petrecut nouă luni pentru a-ți forma inima. Nu lăsa pe nimeni să o rupă în 15 secunde.

Tags

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.